Beszállítóink

CA szlovákiai Ziar Nad Hronom-ban működő /Garamszentkereszt/ 1995-ben alakult cég aluminium és műanyag égéstermék elvezetők gyártásával foglalkozik. Saját porszóró üzeme van. Nagyon rugalmasan kezeli a vevők igényeit, 2005 óta vagyunk kapcsolatban, mindkét fél megelégedésére.

Weboldal: www.igc.sk

A lengyelországi Zary-ban található gyár, amely hazájában a legnagyobb kémény gyártó üzem. A lengyel nehézipar, azon belül is a nemesacél feldolgozás mindig Európa élvonalába tartozott.
A rozsdamentes béléscsövek nagy része és a szigetelt rendszerek innen származnak. A gyártás szinte teljesen automatizált, az innen kikerülő termékek méretpontossága, kidolgozottsága egyedülálló.

Weboldal: www.mkzary.pl

A németországi Trier-ben található a hajlékonycső gyártó gépeket készítő Haflex cég. Az ő gépeit használja szinte az összes európai hajlékonycső-gyártó. A csövek anyaga és kivitele szerint többféle lehet, mi a kétrétegű, belül sima rozsdamentes acél béléscsövet forgalmazzuk, mely túlnyomásos és gravitációs módra, nedves és száraz üzemmódban is alkalmas.

Weboldalwww.haflex.de

magyar zászló angol zászló

Ez az oldal még nem készült el.

Ez az oldal fogja tartalmazni az elmentett kedvenceket, a megrendeléseket, a mentett kéményterveket, munkalapokat és elkészített árajánlatokat.

A webáruházi profil megtekintése illetve a belépés erre a linkre kattintva tehető meg.

Ez az oldal még nem készült el.

Később itt lehet majd megtekinteni illetve megrendelni a kosárban lévő termékeket.

A kosár tartalma egyelőre itt érhető el.

Az oldal sütiket használ. További információ